top of page

Desembussos Badalona

Desembussos Badalona
Desembussament de piques
Desembús d'arquetes
 Desembussament de sifons

Som una empresa especialitzada en Desembussos Badalona i tota la província amb una tarifa de preus sense competència. Solucionem qualsevol problema relacionat amb l'evacuació d'aigües grises: Neteja de canonades, inspecció amb càmera, localització d'arquetes ... Empresa dedicada íntegrament a aquest sector amb més de 10 anys d'experiència, de manera que estar a l'avantguarda pel que fa a tecnologia és una de les nostres màximes.

Desembussos Urgents a Badalona

Localització d'arquetes ocultes
 Inspecció amb càmera

Realitzem Desembussos Urgents a Badalona 24 hores 365 dies de l'any. Els nostres vehicles estan dotats amb equips de treball d'última tecnologia el que assegura un millor resultat i una major durabilitat dels serveis de Desembussos canonades Badalona Disposem de camions de reduïdes dimensions que ens faciliten l'accés a pàrquings, soterranis, carrers estrets ... a l'ubicar el camió el més a prop del focus del problema ens permet reduir el temps d'actuació, abaratint per tant el preu del servei. El 90% dels nostres serveis els solucionem en menys d'1 hora.

Desembussos Hidropres

En Hidropres som especialistes en desembussos, neteja de canonades, inspecció amb càmera, localització d'arquetes ... tot el relacionat amb l'evacuació d'aigües grises. Acceptem el pagament amb targeta de crèdit

Info de Contacte

Copyright © Hidropres 2017

bottom of page